Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Συλλαλητήριο, Πέμπτη 2 Φλεβάρη

Πανχανιώτικο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ενάντια στα χαράτσια

 

  ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ
στις 6.30 μ.μ., στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
                  Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια
                Οργάνωση - Αντίσταση - Αλληλεγγύη

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
Κανένας μόνος του στην κρίση

               Είμαστε πολλοί
                  Έχουμε δίκιο
                   Είμαστε αποφασισμένοι

             Θα νικήσουμε!

4 σχόλια:

 1. Σας καλούμε όλους στο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου την Παρασκευή 20/4/2012 στις 19.30, στην oμιλία του Νότη Μαριά, υποψήφιου Bουλευτή Ηρακλείου με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", με θέμα τις Βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 17 Α΄ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ: 2810-300421-2 ΚΙΝ: 6906264951

  Facebook: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
  Facebook-Group: ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠOΛΙΤΕΣ

  Blog:notismarias.blogspot.com
  Blog:http://antimnimoniakoi-polites.blogspot.com

  Email:marias@econ.soc.uoc.gr
  Email:antimnimoniakoi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δελτίο Τύπου

  Πέμπτη 26/4 ώρα 18:15 - 20:00
  Στην ΝΕΤ, στην εκπομπή "Ο δρόμος προς την κάλπη" που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ντένια Σαρακίνη συμμετέχει ο Νότης Μαριάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δελτίο Τύπου
  Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Νότη Μαριά με Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο


  Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» καθηγητής κ. Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς , προκειμένου να ξεκινήσει από αύριο, επίσημα, την προεκλογική δραστηριότητά του, επισκέφθηκε σήμερα (φωτ.), κατόπιν αιτήσεως του, τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

  Ο κ. Μαριάς έγινε δεκτός, στις 13.30 το μεσημέρι , στην Αχιεπισκοπή Κρήτης, από τον κ. Ειρηναίο με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που ρυθμίζονται από τα μνημόνια και θα επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή της εκκλησίας.


  Σε κλίμα ειλικρινούς σεβασμού διεξήχθη συζήτηση για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της μέσα στο νέο πλαίσιο που δημιουργεί η πολιτικοοικονομική πραγματικότητα.


  Οι κύριοι Ειρηναίος και Μαριάς συμφώνησαν να έχουν σταθερή επικοινωνία και εξέφρασαν την διάθεση των για ανθρώπινη και θεσμική συνεργασία επ ωφελεία των ανθρώπων του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά.


  Ο κ. Μαριάς ευχαριστεί τον σεβασμιότατο για την θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης και παράλληλα, εκφράζει δημόσια την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο αθόρυβο έργο του προκαθημένου της τοπικής εκκλησίας.


  Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς
  Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Παν/μιο Κρήτης
  Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου
  Δν/ση: Λεωφ. Δημοκρατίας αρ.17 τηλ: 2810.300421, 2810.300422

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νότης Μαριάς προέβη στη παρακάτω δήλωση:


  Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου με την με αριθμό 167/18-6-2012 Πράξη του, παρά το νόμο και κατά παράβαση της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, προχώρησε, αφενός μεν σε κατάρτιση πίνακα πρώτης κατανομής των βουλευτικών εδρών στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, αρμοδιότητα την οποία έχει μόνο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αφετέρου σε εφαρμογή όχι του ισχύοντος εκλογικού μέτρου, όπως αυτό καθορίζεται από την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία, αλλά με βάση διατάξεις του καταργηθέντος εκλογικού νόμου του 1985ήτοι του ν+1.

  Με βάση την παραπάνω πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ, προσκυρώθηκαν από τη πρώτη κατανομή τρείς (3) έδρες, τη στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωση του προσκύρωσε στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ δύο (2) έδρες στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου.

  Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύσει ο τρόπος καθορισμού του εκλογικού μέτρου που εφαρμόζει εσφαλμένα η ως άνω Πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, τότε κινδυνεύουν να ανατραπούν τα πανελλαδικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

  Έτσι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει πολλαπλάσιες έδρες και τα κόμματα της υπό εκκόλαψη συγκυβέρνησης, τουλάχιστον 180 έδρες.

  Για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα στην άσκηση όλων των νόμιμων μέσων κατά της παραπάνω Πράξης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

  Νότης Μαριάς

  Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Ηρακλείου
  Ανεξάρτητοι Έλληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή